logo
  • Randevu Hattı
    0850 460 02 08
    • 03 KAS 15
    • 282

    Beta HCG Testi

    Beta HCG Testi (Kanda Gebelik Testi)

    Döllenmiş yumurtanın rahim iç duvarına gömülü olduğunda İmplantasyon gerçekleştirilir. HCG veya beta-HCG (İngilizce İnsan koryonik gonadotropin) gebelik sırasında üretilen bir hormondur.

    Beta HCG testi Nedir?

    Kanda gebelik testi ile kanınızdaki koryonik gonadotropin oranını ölçer. Bu hormon yumurta ve uterusta yumurtanın implantasyonu, plasenta tarafından salgılanır.  Kanda beta-hCG düzeyleri yaklaşık her iki günde iki katına sürekli yükselir. En yüksek değer gebeliğin 8-12 haftasında zirveye ulaşılır.

    Beta HCG Değerleri Nasıl Olmalıdır?

    Aşağıdaki tabloda sağlıklı gebeliğin HCG değeri  gösterilmiştir.

     

    Son Adet Dönemi Hafta                Beta HCG Miktarı                               

                    3                                             5 – 50 
                    4                                            3 – 426
                    5                                          19 – 7340 
                    6                                        1,080 – 56,500 
                 7 – 8                                     7,650 – 229,000 
               13 – 16                                 13,300 – 254,000
               17 – 24                                   4,060 – 165,400

     

    Beta HCG Testi Fiyatı

    Fiyatlarımızı web sayfamızda yayınlamak yasal olarak mümkün olmadığından bizi 0850 460 02 08 nolu hattımızdan arayabilir ya da bilgi@testmerkezi.com.tr adresine mail gönderebilirsiniz. Daha hızlı ulaşım için sitemizden bulunan online hizmetimizden yaralanabilirsiniz.

    Beta HCG Testi Ne Zaman Sonuçlanır?

    Kanda hamilelik testi laboratuvar uzmanlarımız tarafından Biocert Kalite Sertifikalı MİNİ VİDAS Hormon Cihazı ile 30 dakika içinde sonuçlanmaktadır.

     

    Hemen Soru Sor →
  • YayınlandıEsra on 4 Nisan 2016, 20:53

    Hamile test sonucu 129,90 mIU/ml referans değer 5,3 hamilemiyim

    Soru Sor→
    • YayınlandıTest Merkezi on 5 Nisan 2016, 02:22
      cevaplandıEsra

      Tebrik ederiz. Hamilesiniz.

      Soru Sor→
      • Yayınlandıcanan on 12 Haziran 2016, 17:08
        cevaplandıTest Merkezi

        bir hafta var hasta olmama ve hcg testi yaptırdım 97,42 çıktı hamilemiyim

        Soru Sor→
        • YayınlandıTest Merkezi on 16 Haziran 2016, 13:14
          cevaplandıcanan

          Merhaba Canan Hanım;

          tebrikler 🙂 yazdığınız sonuca göre hamilesiniz.

          Sağlıklı günler dileriz.

          Soru Sor→
          • YayınlandıSerap on 29 Ekim 2016, 22:59
            cevaplandıTest Merkezi

            Numune alma hasan yerin alt kısmında 1799,55 hamile mıyım acaba??

            Soru Sor→
          • YayınlandıTest Merkezi on 31 Ekim 2016, 08:09
            cevaplandıSerap

            evet sonucunuza göre hamilesiniz.

            Soru Sor→
          • YayınlandıFatma on 28 Aralık 2016, 12:26
            cevaplandıTest Merkezi

            Beta HCG 1326.00 referans aralığı 108.77 97.96
            Düşük tehlikem veya dış gebelik olabilirmi lütfen cevap

            Soru Sor→
          • YayınlandıFatma on 28 Aralık 2016, 12:28
            cevaplandıFatma

            Ultrasonda kese görülmedi haftaya tekrar bakicak doktorum sonuç ne olabilir yardım edermisiniz çok huzursuzum lutfen

            Soru Sor→
          • YayınlandıMeliha on 10 Şubat 2017, 07:06
            cevaplandıFatma

            Referans araligi –5– Benim sonucum < 1,20 gebelik var mi..son regl tarihi 25 aralik.25 ocakta olmam gerekiyodu.15 gun gecikti.

            Soru Sor→
          • Yayınlandınagihan on 27 Ağustos 2017, 03:48
            cevaplandıMeliha

            6 hafta adet olamıyorum test yaptırdım sonuç 1.20 hamilelik varmı

            Soru Sor→
          • YayınlandıEmel on 14 Mart 2017, 08:33
            cevaplandıFatma

            Referans aralığı 5,30 hamilemiyim

            Soru Sor→
          • YayınlandıBelma on 26 Ocak 2017, 15:47
            cevaplandıTest Merkezi

            Benim iki cocugum var kordonlarimi bağlattim.ama bir ay gecti regl olmadim test yapildi sonuc BETAHCGCIL 0.100 NE ANLAMA GELIYR

            Soru Sor→
          • YayınlandıTest Merkezi on 28 Ocak 2017, 10:46
            cevaplandıBelma

            merhaba Belma hanım;

            sonuca göre hamile değilsiniz.

            iyi günler

            Soru Sor→
          • YayınlandıFadime on 19 Mayıs 2017, 14:05
            cevaplandıTest Merkezi

            Benim son adet tarihim8nisan bugün günümün geçmesi 6gun oldu BTC değerim.0.5.3 hamile miyim avaba

            Soru Sor→
          • Yayınlandıtugba on 24 Haziran 2017, 14:29
            cevaplandıBelma

            beta hcg testı yaptırdım sonucu 5.2 cıktı son adetim 30 mayıs tı saglık ocagı doktorum hamılelık yok dedı ama ınternette bazı bayanların degeri benımkınden dusuk ama hamleler miş bana yardımcı olur musunuz

            Soru Sor→
          • YayınlandıYasemin on 26 Şubat 2017, 21:32
            cevaplandıTest Merkezi

            Kan sonucunda 5.6 çıktı sonra 4.60 çıktı sonra 2 gün adet gördüm sizce bu nedir

            Soru Sor→
          • YayınlandıTest Merkezi on 27 Şubat 2017, 11:50
            cevaplandıYasemin

            merhaba Yasemin hanım;

            sonucunuz sınırda çıkmış sonrasın da ise düşüş göstermiş gebelik olmadığı anlamına gelir.
            yine de detaylı bilgi için kadın doğum uzmanına muayene olunuz.

            iyi günler.

            Soru Sor→
          • YayınlandıÖzgüray on 15 Nisan 2017, 23:00
            cevaplandıTest Merkezi

            BetaHCG <0,100 bu nedemek hamilelik yoksa degilmi

            Soru Sor→
          • YayınlandıTest Merkezi on 17 Nisan 2017, 09:33
            cevaplandıÖzgüray

            merhaba Özgüray hanım;

            yazdığınız değere göre hamile değilsiniz.

            iyi günler

            Soru Sor→
          • YayınlandıAsk on 19 Temmuz 2017, 07:33
            cevaplandıTest Merkezi

            0.48 cikti degerim hamilemiyim acaba yada olma gibi bi durumum varmi belirtileri var sanki ama.emin degilim

            Soru Sor→
          • YayınlandıSevda on 29 Nisan 2017, 02:16
            cevaplandıYasemin

            Merhaba. Nisanlimla iliskiye girdim. Dogurganlik gunumdu. Icime bosalmadi ama zevk suyu hamile olmama sebep olur mu ? Iliski sonrası ella hapi kullandim sonrasinda tekrar iliskiye girdik etkisi nedir lütfen cevap yazin

            Soru Sor→
          • YayınlandıTest Merkezi on 2 Mayıs 2017, 14:24
            cevaplandıSevda

            merhaba Sevda hanım;

            şu an için size bir şey söylemek mümkün değil. adet gününüzü beklemeniz gerekecek.

            iyi günler

            Soru Sor→
          • YayınlandıSevda on 16 Temmuz 2017, 01:38
            cevaplandıTest Merkezi

            Beta-HCG sonuç 772,76
            Referans Mın :0 Maç 4
            Hamileliğin acaba

            Soru Sor→
          • YayınlandıTest Merkezi on 18 Temmuz 2017, 22:38
            cevaplandıSevda

            merhaba Sevda hanım;

            çıkan sonuca göre hamilesiniz.

            iyi günler

            Soru Sor→
          • YayınlandıEce on 10 Ekim 2017, 15:59
            cevaplandıTest Merkezi

            Kan yolu ile hamilelik testi yaptırdım beta hcg T-HCG(acil) değer ise 421.7 yazıyor sonuç nedir hamilelik var ise kaç haftalık dır

            Soru Sor→
        • Yayınlandınurten on 10 Mayıs 2017, 08:48
          cevaplandıcanan

          kanda beta hcg değerim 35,63 olarak çıktı gebelik var mıdır?

          Soru Sor→
          • YayınlandıTest Merkezi on 12 Mayıs 2017, 09:56
            cevaplandınurten

            merhaba Nurten hanım;

            çıkan sonuca göre hamilesiniz.

            iyi günler

            Soru Sor→
          • Yayınlandıebru on 14 Eylül 2017, 12:33
            cevaplandıTest Merkezi

            merhaba değer 2.23 referans aralığı 0-5
            hamilemiyim daha adet günüme 10 gün kala yaptırdım testi

            Soru Sor→
        • YayınlandıMehtap on 3 Ekim 2017, 19:07
          cevaplandıcanan

          0 34 0 5 kan tahlil sonucu hamilemiyim

          Soru Sor→
      • YayınlandıYeliz ayan on 3 Ekim 2016, 11:54
        cevaplandıTest Merkezi

        İyi günler ben eylül ayının 21 de beta HCG testi yaptırdım 0.16 çıktı gebelik yok dedi Dr ve tarlusal 5mg tablet verdi birde azosilin tablet verdi ilaçlar bitti ve ben bugün ayın 3 ü hastalanmadım bu durum da ne yapmam gerekir

        Soru Sor→
        • Yayınlandıesra on 1 Kasım 2016, 09:04
          cevaplandıYeliz ayan

          Klomen kullandim folik asit verdi doktor. kist vardi bunlardan kurtuldum ama hamile kalamiyorum suan adetim ama dun yaptirdigim beta hcg de degerlerim 12~18.1gr/dl cikti bu nedir

          Soru Sor→
        • YayınlandıYasemin on 19 Mayıs 2017, 13:15
          cevaplandıYeliz ayan

          Kan değeri 1.20 ve 5 ml çıkmış hamile olabilirmiyim

          Soru Sor→
      • YayınlandıBerra on 27 Şubat 2017, 21:08
        cevaplandıTest Merkezi

        Mrb beta hcg degeri 0,100 hamılemıyım?

        Soru Sor→
        • YayınlandıTest Merkezi on 3 Mart 2017, 11:24
          cevaplandıBerra

          merhaba Berra hanım;

          yazdığınız sonuca göre hamilelik yok

          iyi günler

          Soru Sor→
      • YayınlandıAyşe on 21 Temmuz 2017, 17:03
        cevaplandıTest Merkezi

        Beta hcg sonucum 120.33 hamile miyim

        Soru Sor→
    • Yayınlandısesim on 31 Ağustos 2016, 18:39
      cevaplandıEsra

      Beta hcg 2511.3 çıktı hamilelik ve haftasını söyleyebilir misin

      Soru Sor→
      • YayınlandıTest Merkezi on 5 Eylül 2016, 10:46
        cevaplandısesim

        merhaba Esra hanım;
        yazdığınız değere göre hamilesiniz. hamilelik haftası için kadın doğum doktoruna muayene olmalısınız.

        iyi günler

        Soru Sor→
    • YayınlandıMurat on 2 Kasım 2016, 16:46
      cevaplandıEsra

      Eşimin beta HCG 5.8 doktor ilaçlara devam edin dedi gamilemidir

      Soru Sor→
      • YayınlandıTest Merkezi on 3 Kasım 2016, 09:43
        cevaplandıMurat

        merhaba murat bey;

        yazdığınız değere göre hamilelik yok
        iyi günler

        Soru Sor→
      • YayınlandıEyyup Erdogan on 28 Mart 2017, 22:05
        cevaplandıMurat

        Esimle adetinin bitiminin 2.gununde korunmasiz ilski yasadik.2 gun sonra ella hapi kullandik.15 gun sonrada kan testi yaptik 0.09 cikti.1 hafta sonra yine test yaptik 0.37 cikti.acaba gebelik var mi.

        Soru Sor→
      • YayınlandıHanife türkhan on 2 Haziran 2017, 16:43
        cevaplandıMurat

        Bu ayın 25 şindenberı hcg bakılıyor 25.5.2017 .7 çıktı.26.5.2017 sinde 20 çıktı sonrada 29.5.2017 22 çıktı 31 de tekrar yapılı 12 çıktı bugünde 16.75 çıktı ben hamılemiyım acaba

        Soru Sor→
    • YayınlandıSumeyye on 5 Ocak 2017, 22:33
      cevaplandıEsra

      Benim hcg beta 6.25 testte yaptim ikicizgi cikti ama doktorum kesin bisey soylemedi bu durum da ne oluyor ve iki gundur adet gorer gibi kan geliyor lutfen cvp verirmiainiz

      Soru Sor→
      • YayınlandıTest Merkezi on 6 Ocak 2017, 10:18
        cevaplandıSumeyye

        Merhaba iyi günler. 2-3 gün sonra testi tekrarlayabilirsiniz fakat adet oldu iseniz gebelik yoktur.

        Soru Sor→
    • YayınlandıMasal on 18 Ocak 2017, 22:25
      cevaplandıEsra

      <0.100 cıktı hamilemiyim ?

      Soru Sor→
    • YayınlandıEml on 23 Mayıs 2017, 14:46
      cevaplandıEsra

      Duzenli adet goruyorum.bu ay adetim 4gun gecikti kan testi verdim 0.100 cikti ne yapmaliyim.

      Soru Sor→
      • YayınlandıTest Merkezi on 23 Mayıs 2017, 23:59
        cevaplandıEml

        merhaba Emel hanım;

        biraz daha bekleyin eğer adet olmazsanız bir kadın doğum uzmanına muayene olursunuz.

        iyi günler

        Soru Sor→
    • YayınlandıÖzlem on 2 Ağustos 2017, 12:17
      cevaplandıEsra

      Hcg değerim 9.0 2 hafta oluyo gebelikten supheleniyorum acaba beklemelimiyim yoksa hamile değilmiyim

      Soru Sor→
      • YayınlandıTest Merkezi on 3 Ağustos 2017, 22:53
        cevaplandıÖzlem

        merhaba özlem hanım;

        sonucunuz referans değerin üstünde çıkmış yine iki gün sonra testi tekrarlayınız.

        iyi günler

        Soru Sor→
    • YayınlandıEzgi yildirim on 28 Ağustos 2017, 12:34
      cevaplandıEsra

      Result 5.00 mIU/mL cikti hamilelik varmi

      Soru Sor→
  • YayınlandıHilal taşpınar on 30 Mart 2016, 17:40

    Regl 4 gün geçikti idrar tetim bir tanesi silik Hcg değerimi baktırdım şimdi 168 çıkmış bu kesinlikle hamilelik varmıdır yardımcı olurmusunuz lütfen

    Soru Sor→
  • YayınlandıAyşe on 6 Mart 2016, 13:35

    En son adetimi 30 ocakta gördüm şu an hala adet olamadım ve birde 3 senedir spiralliyim kandan test yaptırdım referans değerlerini anlayamadım yanlışlık olabilirmi
    0-1 Hf. 5-50 1-2hf. 50-500 2-3 Hf. 100-5000
    3-4 Hf. 500-10000 5-6 Hf. 850-20800
    6-7 Hf. 4000-100200 7-12 Hf. 11500-289000
    12-16 Hf. 18300-137000 16-29 Hf. 1400-53000 29-41 Hf. 940-60000 bu şekilde lütfen yardımcı olun

    Soru Sor→
    • YayınlandıTest Merkezi on 6 Mart 2016, 16:56
      cevaplandıAyşe

      Sonuç kısmınızda tam olarak ne yazıyor.

      Soru Sor→
    • YayınlandıFasime on 19 Mayıs 2017, 14:09
      cevaplandıAyşe

      Benim son adetim 8nisan bugün 41 gün oldu dün kan verdim BTC degerim0.5.3 çıktı hamilelik varmı acaba bı cvp verin meraktan oluyorum

      Soru Sor→
  • YayınlandıDuygu Atila on 19 Şubat 2016, 10:45

    Beta Hcg ücret nedir ve sizin yeriniz adresiniz??

    Soru Sor→
  • YayınlandıSONGÜL on 2 Şubat 2016, 10:40

    6 ocak adet oldum dün test yaptırdım 238.19 çıktı normalmidir.

    Soru Sor→

Hemen Soru Sor

Cevap İptal

Photostream